Fotos: Internett m.fl. – Formel 2 for full gass.

Flott arrangement for publikum, utøvere og arrangør. Til tross for avbrudd pga. striregn og torden på lørdag og dramatikk på vannet, betegnet Frode Sundsdal fra Re Motorsport, leder for hele arrangementet og deltager med egen formel 2- båt, årets båtrace, det 4. i rekken, som suksess og folkefest. Både brygge og gangbru var dekket med publikum hele søndagen, finaledagen, og godt besøkt også på fredag og lørdag, Ordfører Petter Berg var også fornøyd og ønsket båtracet velkommen også neste år. President Raffaele Chiulli i International Power Boat Federation sa bl. a: «Dette er ikke bare et sportsarrangement, men også en real vannfestival». Han var imponert over gjestfriheten og etter flere år med båtrace i Tønsberg følte han nå Norge som sitt andre hjemland.
Frode Sundsdal fikk dessverre ikke kjørt finalen pga. motorhavari, men dette ble oppveiet av nok et fantastisk arrangement i Tønsberg havn.