Foto fra internett

Årets tur er over, og gjengen konkluderte med at dette også hadde vært en fantastisk fin tur.
Igjen til de av dere som ikke ble med, dere kan bare angre.
I strålende solskinn gikk 27 medlemmer av foreningen om bord i rutebilen som skulle ta oss til Oslo. «Unibuss», med Trond i spissen hadde lagt opp turen for oss.
En stund etter avgang Tønsberg, så viste det seg at en blindpassasjer hadde sneket seg om bord i rutebilen. Han ble tatt hånd om av Trond og han ble fraktet trygt tilbake til Tønsberg. Det var Arne Johan som bare ville benytte anledningen til å få seg en koselig tur blant hyggelige venner.
Etter at vi hadde sjekket inn på lugaren, så var det mange av oss som fant seg et bord i «Observation Lounge» på dekk 15. Her kunne vi følge reisen ut Oslofjorden i stille vær og strålende solskinn.
Klokken 1700 var det duket for middag i Grand Buffet, og det var en unison gjeng som samtykket i at dette ble et fantastisk måltid. Noen mente at det kanskje ble litt i overkant, særlig ble dette merkbart morgenen etter.
Kvelden gikk med til show, handling, vannhullbesøk og hyggelig prat.Noen hadde fått rotet seg helt opp på dekk 15 igjen, og da var jo dansen i gang.
De fleste av oss var som seg hør og bør, klare i bingen til Kveldsnytt.
Etter en solid frokost ankom vi Kiel, og der ventet det en ny rutebil på oss, og vi ble kjørt til Kieler Brauerei. Der fikk vi innsyn i ølbrygging, vi fikk smake på varene og vi ble servert en enkel, men velsmakende lunsj.
Et av høydepunktene for noen av oss var nok også besøket på Løvenbrau, hvor vi tok oss en lager og en corn, og mimringen var rask i gang. Fortsatt i strålende sommervær.
Etter avgang Kiel var det spredt uorden i gjengen, men alle var igjen samlet kl 1730 i Grand Buffet for nok en kulinarisk opplevelse.
Etter en lang, men ikke strabasiøs dag, var det nok noen denne kvelden som fikk med seg Dagsrevyen fra bingen.
Som et resultat av det ovenstående så var det nok også noen som fikk med seg innseilingen til Oslo i det samme strålende sommerværet.
Tollklareringen gikk bra for de fleste av oss tror jeg, alt og alle ble med hjem.
Rutebilen ventet på oss utenfor terminalen og vi landet trygt ved Tollboden kl 1115.
Tusen takk for et kjempefint opplegg Olav, og som sagt tidligere, dette kan vi klare mere av.
Olav er allerede i gang med ny tur til neste høst, og da bør mange av dere som ikke var med denne gangen, kjenne deres besøkelsestid.
Tusen takk for turen fra alle oss!

Tore Simonsen