Her viser vi noen bilder fra fjoråret. Til tross for noe vekslende vær i fjor sier Havnefogd Per Svennar (foto under tatt nylig) seg godt fornøyd med besøket og ser fram til ny tilstrømming i år.
De er godt forberedt både med plasser, gjesteanlegg med kiosk, toalett,- dusj-, vaske-, leke- og trivselsanlegg samt god service. I by og omegn er det dessuten mye å se og oppleve. Så alt burde ligge til rette for flotte sommeropplevelser. 
I sommer, som i fjor, blir det båtmesse, verdensmesterskap i Formel 2 speed boats og vikingfestival. Andre innslag vil også sette sitt preg på havnen. Bl. a vil Tønsberg Sjømannsforening arrangerer sin store, etterhvert tradisjonelle og godt besøkte bacalaofestival på Tollbodplassen 9. juli.
Og for en beliggenhet denne gjestehavnen har – langs etter byens mest populære gågate (unnskyld – brygge) med flotte fritidsbåter på den ene siden og fristende restauranter på den andre.