Foto: Tore Simonsen. «Rust» i gang med svingende viser.
Torsdag 21. april avholdt Sjømannsforeningen vintersesongens siste spiseaften, denne gang med ledsagere, og som seg hør og bør med ekte sjømannskost – erter, kjøtt og flesk – som hovedrett. Herrene møtte naturligvis i fine dresser og damene i dertil stilfulle kreasjoner. Med andre ord – en festaften. En fest med hele 94 deltagere.
Etter formannens velkomstord og noen informasjoner ble det underholdning ved kvintetten «Rust». Men denne gjengen, med lystige og musikalske trubadurer, var så visst ikke rustne. Her var det full fart i nesten en time med fengende rytmer og morsomme tekster. Og dette høstet naturligvis velfortjent applaus.
Det velsmakende måltidet med kaffe og ostekake til dessert ble krydret med både sangen «Erter, kjøtt og flesk», damenes tale og takk for maten. Vel, nå som vi har fått kvinnelige medlemmer er det vel snart på tide med også en tale for herrene? Den vellykkede aften ble etter shantysang avrundet med utlodning og noen opplysninger fra formannen.
Mer om denne aftenen kan dere lese under Aktiviteter – møtereferater.