Flotte fritdsbåter i Tønsberg havn. Utstilling var det også ved Vikingplassen.

I helgen 29. april til 1. mai var det årets store båtmesse i Tønsberg havn som trakk folk til byen. I praktfullt vær med strålende sol kunne både kjøpelystne og bare skuelystne prominere på Tønsberg brygge og se både båtdrømmer og fartsbåter samt vannscootere, biler, mange salgs- og demonstrasjonsboder og naturligvis godteri- og pølseboder.
En 22 fots åpen snekke, riktignok produsert i Nederland, vakte berettiget oppsikt. Det gjorde også en 22 meter, eller hele 72 fots havcruiser, Ocean Princess. Den var ikke til salgs, men til utleie. Skjønt charter heter det vel med en såpass stor båt.
Båtmessesjef Frode Sundsdal – han driver som kjent også med farstbåter og får sikkert en tavel sommer – hadde bange anelser da han var på Tønsberg brygge i vind og haglvær på fredag, men overlykkelig over det flotte været på lørdag. Gjennom helgen kom det flere tusen besøkende til denne populære båtmessen.
I småbåthavnen var det fullt av fritidsbåter. Et sikkert tegn på at nå nå er det like før båtsesongen er i gang for fullt. Mye å se på i Tønsberg denne helgen.