Hei alle medlemmer!

Nå er vi ferdig med vårens møtevirksomheter og sommeren står for døren. Det har vært stor oppslutning og god stemning på Medlemsmøter og Spiseaftener som har vært avholdt. Verdt å nevne er Spiseaften med ledsager som ble fullbooket og hvor alle koste seg med god mat & drikke. Praten gikk livlig og det ble en flott gjennomført kveld. Fredag er det 17 mai med flaggheising kl 08.00, kl 08.15 er det Kransenedleggelse og Minnetale ved batuaen av Svend Foyn, fra kl 10.00 er det smørbrød & drikke å få kjøpt i Wilhelmsensalen og kl 13.15 er det markering i Minneparken hvor vi står med den flotte fanen vår. Våren har vært preget av en god oppslutning, god stemning og god interesse for foreningen. Nye medlemmer kommer til og pr dato er vi 263 medlemmer. Noen har kastet anker og vi lyser fred over deres minne. Lørdag 13 juli er det duket for sommerens store begivenhet nemlig Baccalaofesten. Vi ser frem til god stemning, mye folk og vi håper at værgudene er på vår side denne lørdagen. En stor takk til dere alle som er med og bidrar til gjennomføringen av dette store arrangementet. Til slutt vil jeg ønske dere alle en høytidelig og fin 17 mai feiring og en riktig god sommer! Velkommen til første medlemsmøte etter sommeren som er tirsdag 3 september.

Med vennlig hilsen Per H. Barstad, Formann