«Color Fantasy»

Bilder under: Eva Sæther (1) og Rolf Halvorsen (9) Mye hygge og mye å se.

Søndag 1.september kl 1100 startet turen fra Tollboden og første etappe gikk til Hjortneskaia og «Color Fantasy».
Sjåføren vår het Bjørn, og det skulle vise seg at han var en fremragende representant for yrkesgruppen. Stø, sikker og rolig kjøring uansett lende.
Reiselederen vår het Danne og hun var en god og erfaren person.
Vel om bord i skipet ble det spredt uorden, men de fleste samlet seg i Observation Lounge i 15.etg hvor vi fulgte utseilingen til vi hadde passert Færder fyr. Nydelig høstvær.
Klokken 1730 var det middagsbuffet, og som alltid så smakte det fortreffelig.
Etter at frokosten var inntatt ankom vi Kiel kl 1000 og reisen vår fortsatte mot Stralsund. Under veis hadde vi lønsj langt inne i en skog, og det var i tillegg hyggelig servering på rutebilen.
Vi hadde en lokalguide som tok oss rundt i Stralsund, både med rutebilen og til fots. Det ble deilig å få slappet litt av på lugaren før middagsbuffeten ble inntatt på hotellet. Fikk vi inn Kveldsnytt?
Neste morgen gikk turen med rutebilen til Rugen. Her fikk vi se minner fra fordums tider fra gamle DDR. En av verdens lengste sammenhengende boligblokk, dvs ca 4.8 km og i 6 etasjer fikk vi også se. Nesten litt skremmende, men også godt å se at de nå hadde begynt å pusse opp komplekset. Vi kommer ikke til å kjøpe noe der. Det var også lagt inn en båttur, hvor vi fikk se hvordan området tok seg ut fra havet. Så bar det hjem til hotellet hvor vi fikk en ny middagsbuffet og mange samlet seg etter middagen til hyggelig samvær på hotellet.
Neste morgen var det tidlig frokost og vi forlot hotellet 0830. Under veis mot Kiel hadde en stopp på en rasteplass og her ble det servert forfriskninger som folket satte stor pris på.
Klokken 1400 forlot vi Kiel, og igjen med «Color Fantasy». Om kvelden ble det servert en tre retters middag i restauranten «Oceanic».
Etter middagen hygget vi oss i pianobaren, og denne kvelden var det nok mange som fikk med seg Kveldsnytt.
Etter frokosten dagen etter ankom vi Oslo kl 1000, og Bjørn tok oss trygt tilbake til Tønsberg.
En sliten, men en meget fornøyd gjeng ankom Tollboden og plutselig så var alle borte. Hvem skulle tro at gjennomsnittsalderen for denne gjengen var 77 år, med et aldersspenn fra 67 til 90. Sprekinger!
På vegne av styret og meg selv, så må jeg bare få takke hver enkelt av dere for denne flotte turen. Det blir ofte slik man selv legger opp til.
Olav er i gang med høstturen 2020.
Tore Simonsen