Fra Tønsbergs Blad v/journalist Helen Skevik Rønning sakser vi: ”I dag, 15. august, nesten ni år etter at hun forlot Tønsberg, kommer D/S “Kysten” endelig tilbake. Hun ble bygd i 1909, har fraktet mennesker og dyr mellom Trondheim og Namsos, har overlevd to verdenskriger og et havari, blitt modernisert og påbygd, vært skoleskip i Grimstad og ikke minst fraktet tønsbergensere i skjærgården i over 30 år. Etter ni år hos Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter i Kristiansand” ligger “Kysten” igjen fortøyd ved Honnørbryggen». For å få fartøyet i farbar stand gjenstår imidlertid mye reparasjonsarbeider, og man er allerede i gang med å etablere et frivillig team til å utføre de resterende arbeider slik at “Kysten” fra 2015 igjen kan frakte båtturglade tønsbergensere og turister rundt i vår vakre skjærgård.

Foto: TSS