Foto: TSS .»Saga Oseberg» til venstre, DS «Kysten» i bakrunnen og dernest Skoleskip «Christian Radich» 

Etter to års fravær var båtmessen i Tønsberg tilbake, nå med nye eiere og nytt navn: Tønsberg Boatshow. Selve båtmessen var dessuten flyttet fra gjestehavnen i nord og ned til gangbroområdet i syd. Det hele pågikk 1., 2. og 3. mai i flott forsommervær og med hele 30 000 besøkende.
Dette var ikke bare en båtmesse i vanlig forstand. Sammen med salgsboder og årets forskjellige båtnyheter ruvet praktfulle Skoleskip «Christian Radich» og elegante Superyacht «Riva Italia». Sistnevnte har til daglig hjemstedshavn i Husøysundet.  Her var dessuten mye action fra både Formel 1 og Offshore båter med motorbrøl, fart og vannkaskader midt i havnebassenget. Spektakulært var det også å se to akrobater balansere og gjøre krumspring på vannjetstråler. Seaking helikopter og redningsbåt viste hvordan man redder to med flytedrakt som har havnet i sjøen.
Og nå er det båtlivet som står for tur.