Alle foto bortsett fra premieutdeling: Tønsbergs Blad video: F2-racerbåter for full fart i Tønsberg havn.

På lørdag kom Frode Sundsdal på pallen med en tredjeplass og var jublende glad for det, men søndag måtte han avstå fra å delta i finalen pga. smerter i ryggen fra en kollisjon i Litauen 14 dager før.

Mens Frode Sundsdal var arrangør og utøver, var det samboeren Joyce Christine Anderssen som var arrangør. Det hele var basert på et samarbeid mellom kommunen, fylket, 300 frivillige, restauranter og mange flere. Denne gangen var det også for det meste pent vær og tusenvis av tilskuere strømmet til for å få med seg dette spektakulære og spennende F2 grand prix-arrangementet som gikk over hele tre dager.

Italienske Glacomo Borgonovi, som sitter i komiteen Union International Motonautiique Formula, var tilbake for sjette gang og rant nærmest over av lovord: «Tønsberg er det aller beste stedet å avholde formulaen på. Norges svar på Monte Carlo». Den avholdes også på arenaer i Italia, Portugal og Emiratene. I Tønsberg er det sikkert og nært opp til publikum og pussig nok også egnet vær. Dette er en sport som er utsatt for bølger og vind, men finale på søndag har det blitt alle de seks gangene løpet er avholdt i Tønsberg.
På lørdag vant Frode Sundsdal en 3. premie og var jublede glad for det. Men søndag måtte han trekke seg fra Grand Prix-finalen pga. ryggproblemer etter en skade han pådro seg i en kollisjon i Litauen for et par uker siden. Tyskeren Stefan Hagin vant.
Og så var det hele over for denne gang, men neste sommer er de på plass igjen. Det er bare å glede seg.